petak, 5. veljače 2010.

ZARADA NOVCA KLIKANJEM NA REKLAME

Uvod u Paid to Click zarađivanje novca.

Danas na internetu postoji mnogo načina da zaradite novac, ovdje ću vam predstaviti jedan jednostavan sistem da se ostvari zarada i to bez da vi ulažete novac sa vaše strane.
Riječ je o PTC-u, odnosno Paid to Click načinu zarade novca, kao što samo ime kaže novac zarađujete klikanjem, a klikate u ovom slučaju na ponuđene reklame pri čemu za svaki vaš klik na pojedinu reklamu dobivate određeni iznos novca.

Da pobliže pojasnim šta je to Paid to Click i kako funkcionira sama zarada klikanjem na reklame, dakle na internetu postoje određene stranice koje u svakodnevnoj ponudi prikazuju online reklame preko kojih se ostvaruje zarada. Tu sada nastupate vi jer da bi ste pogledali reklame potrebno je da kliknete na njih, a kada kliknete ona se otvori i od vas se očekuje da se zadržite na njoj određeno vrijeme, to je obično 30 sekundi, pa često i kraće od toga, po isteku predviđenog vremena vaš klik se potvrđuje i ostvaruje se vaša zarada te novac sjeda na vaš račun. Svaka pogledana reklama donosi određeni iznos koji se najčešće kreće oko 1 cent, mada to ovisi od ponuđača pa tako zarada po reklami može biti od 0.5 do 2, pa čak i do 5 centi za klik.

Redovno klikajte na reklame i to vam je zarada veća, u početku je potrebno da budete uporni jer vam može izgledati da sporo napredujete ali i to će se promjeniti jer možete unapređivati svoj status na stranici s čime vam se povećava zarada za svaki klik. Posebno važni su referali, a referali su ljudi koje ste vi doveli na stranicu, rođaci, prijatelji, poznanici, odnosno svi koji su se registrirali preko vas i sami počeli da klikaju, sustav je jednostavan jer u osnovi za svaki klik referala vi također dobivate određeni iznos, a tu se sada vaša zarada višestruko povećava. Uz mogućnost dovođenja spomenutih "direktnih" referala stranice vam uz to pružaju i opciju unajmljivanja takozvanih "rent" referala, gdje za određeni iznos novca dobivate u najam referale na određeni broj dana.

Kad sve sagledate stvar u biti radi ovako, što više klikate vi i što više klikaju vaši referali to više dobivate novca i povećava vam se zarada, a zaraditi se može pristojna svotica, sve to bez ikakvog ulaganja, osim vaših par minuta dnevno.



Kako početi - Zarada novca klikanjem na PTC reklame.

Paid to Click stranice u online ponudi su zaista raznovrsne i iako na prvi pogled sve nude manje više iste mogućnosti da zaradite novac to ipak nije tako, neke se izdvajaju u svom pristupu, kvaliteti a samim tim i mogućnostima da se postigne zarada. Niže sam vam naveo nekoliko dobrih PTC stranica koje mi se iz osobnog iskustva čine odlične kako za početak tako i za naprednije bavljenje klikanjem reklama za sve buduće klikoholičare koji su voljni dublje zagrebati u svaki klik. Sve stranice u ponudi su uzbiljne i pouzdane, nude reklame u dovoljnim količinama, a iznosi koje zarađujete klikanjem su zadovoljavajući i što je najvažnije sve stranice pravovremeno isplačuju novac korisnicima.
Da bi počeli sa klikanjem na reklame trebete uraditi slijedeće:

1. Otvorite račun na Alertpay i/ili PayPal - To je račun ma koji će vam se uplaćivati novac - Link za pristup na račune je postavljen niže.

2. Registrirajte se na PTC stranice po vašem izboru - Morate upisati Username, Password i E-Mail - Linkovi za stranice su prikazani u nastavku.

3. Potvrdite registraciju - Kliknita na link i e-mailu koji će biti poslan na adresu vaše e-pošte.

4. Logirajte se na stranice koje ste odabrali - Unesite Username i Password.

5. Počnite sa klikanjem na reklame - Sa prvim klikom već ste počeli da zarađujete novac! Želim vam puno uspjeha!




Alertpay

Alertpay

Paypal
Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

PTC Stranice - Linkovi:

NeoBux - Broj 1 među PTC stranicama, nezaobilazno!
NeoBux
Klik: 1c Referal klik: 0.5c Isplata: 2$ Vrijeme isplate: Trenutno